Bursaspors mittback: ”Galatasaray vill fortfarande ha mig”

Bursaspors 23-årige mittback Serdar Aziz som länge har ansetts som en av Turkiets största försvarstalanger sa nyligen i en intervju med den turkiska sportkanalen NTV Spor om att Galatasaray en gång i tiden lämnade ett officiellt bud till Bursaspor men att den dåvarande presidenten Ibrahim Yazici inte ville sälja honom: ”Galatasaray lämnade ett officiellt bud men vår president Ibrahim Yazici ville inte sälja mig. Vad som kommer att hända i framtiden är svårt att veta. Galatasaray vill fortfarande ha mig men om det blir i januari eller efter säsongen går inte att veta. Det är roligt att vara eftertraktad.”

Serdar berömmer tränaren Christoph Daum:Efter att ha blivit skadad mot Twente förra säsongen så upplevde jag en svår tid men Christoph Daum har gett mig förtroendet igen den här säsongen. Daum berättade för mig att han ville spela in mig i laget och jag svarade då att jag är redo att spela om jag får chansen. Jag har inte gjort honom besviken. Daum är en betydelsefull tränare.”