Caner Erkin erbjuds nytt kontrakt

Enligt den turkiska sportkanalen NTV Spor så kommer Fenerbahces ytterspelare Caner Erkin som har gjort 1 mål samt 6 assist på 10 ligamatcher den här säsongen och varit en av lagets bästa spelare att inom kort erbjudas ett nytt kontrakt som förväntas vara tre år långt.

Caner som tidigare berättat för turkiska medier om att han varit en Fenerbahce-supporter sedan barnsben köptes till klubben inför säsongen 2010/11 för 3 miljoner Euro från CSKA Moskva efter att ha varit utlånad till Galatasaray föregående säsong och skrev då ett fyraårskontrakt värt 650 000 Dollar per år som går ut nästa år.

Fenerbahce har bjudit in Caner Erkins agent för samtal och när det nya kontraktet skrivs på så kommer lönen med stor sannolikhet att vara betydligt högre än 650 000 Dollar per år.