Elazigspors form: Åtta raka förluster!

Elazigspor inledde den pågående säsongen med 2 segrar, 1 oavgjord och 1 förlust efter 4 ligamatcher men därefter så har laget hamnat i en negativ trend med idel förluster som under söndagen förlängdes till åtta efter 1-3 på bortaplan mot Gaziantepspor.

Elazigspors negativa trend
Fenerbahce 0-4Sivasspor 2-4
Kasimpasa 0-4
Eskisehirspor 0-2
Genclerbirligi 1-2
Trabzonspor 0-4
Kayser Erciyesspor 0-1
Gaziantepspor 1-3

Elazigspor bytte nyligen tränare från Trond Sollied till Okan Buruk men den sistnämnda har fortfarande inte lyckats vända den negativa trenden men får en ny chans på fredag då Bursaspor gästar Atatürk stadion i Elazig.

För att hitta något ljus i den mörka tunneln så har Elazigspor under den här förlustsviten i ligaspelet lyckats vinna två segrar i turkiska cupen mot motstånd från lägre divisionen vilket har lett till att laget har avancerat till den fjärde omgången där Bandirmaspor på bortaplan väntar.