Fernando Muslera & Wesley Sneijder skadade *UPPDATERAD*

Galatasaray har drabbats av två tunga skador inför Champions League-matchen mot FC Köpenhamn på tisdag.

Den uruguayanske målvakten Fernando Muslera har ont i stortån på högerfoten och den holländske mittfältaren Wesley Sneijder har ont i baksidan av låret på högra benet.

Galatasaray har via sin officiella hemsida meddelat om att behandlingarna för bägge spelarna startat.

Det är oklart om hur länge spelarna kommer att vara borta från spel men deras medverkan i matchen mot Köpenhamn på tisdag sägs vara i fara och enligt fler uppgifter från turkiska medierna så kan Muslera vara borta från spel i upp till åtta veckor medan Sneijder kan vara borta från spel i upp till sex veckor vilket då skulle innebära att spelarna blir borta under resten av den första halvan av säsongen.

UPPDATERING:
Under söndagen kom nya rapporter om Muslera- och Sneijders skadestatus. Enligt den turkiska TV-kanalen Lig TV så kommer Fernando Muslera att vara borta från spel i en månad vilket innebär att han kommer att missa Galatasarays två kommande viktiga matcher, mot FC Köpenhamn i Champions League och mot Fenerbahce i nästa omgång av ligan.

Och Wesley Sneijder kommer inte att finnas med i truppen mot FC Köpenhamn men kan eventuellt spela i derbyt mot Fenerbahce men det beslutet tas senare i veckan.