Galatasaray vill förlänga med Didier Drogba

Den 35-årige anfallsstjärnan Didier Drogba som har vunnit flera stortitlar med Chelsea, skrev i slutet av januari tidigare under året på ett 1,5 årskontrakt med Galatasaray värt sammanlagt 10 miljoner Euro samt ytterligare 15 000 Euro per spelad match.

Det avtalet går ut den sista maj nästa år och Drogba kan därmed från och med den första december börja förhandla om ett kontrakt med andra klubbar som är intresserade av honom men enligt de senaste uppgifterna från Turkiet så vill han fortsätta sin karriär i Galatasaray och det rapporteras i turkiska medier om att ledningen i klubben ska sätta sig ner med honom efter mötet mot Real Madrid för att diskutera en kontraktsförlängning som uppges vara två år långt med 5 miljoner Euro i lön per säsong.

Didier Drogba har under sin tid i Galatasaray gjort 15 mål samt 7 assist på 34 tävlingsmatcher.