Gaziantepspor och Rizespor ute efter Samuel Holmén

Fenerbahces svenske mittfältare Samuel Holmén har pga den utländska spelarkvoten i turkiska ligan endast spelat tre ligamatcher den här säsongen där den senaste matchen var i början av oktober vilket har lett till att andra klubbar har visat intresse för honom.

En av klubbarna sägs vara Gaziantepspor som nyligen anställde Sergen Yalcin som ny tränare och enligt uppgifterna i turkiska medier så vill Sergen göra ett par nyförvärv när transferfönstret öppnar i januari och en spelare som han vill då knyta till sig är just Samuel Holmén och han ska därför ha bett ledningen i Antep om att kontakta Fenerbahce angående ett lån.

En annan klubb som var ute efter Samuel Holmén redan innan säsongen drog igång och som på nytt är intresserade av att värva honom är Caykur Rizespor där Riza Calimbay är tränare.

Men trots intresse från andra klubbar så säger andra uppgifter om att Fenerbahces tränare Ersun Yanal är mycket nöjd med Samuel som visar en bra arbetsmoral på träningarna och vill därför behålla honom i truppen.