Kasimpasa vann fjärde raka ligamatchen

Kasimpasa vann under lördagskvällen sin femte raka tävlingsmatch och fjärde match i ligaspelet när Kayseri Erciyesspor besegrades med 3-0 på bortaplan. Och räknar man bort Kasimpasas förlust i ligapremiären så har laget endast två förluster på de tio senaste tävlingsmatcherna.

I matchen mot Kayseri Erciyesspor så gav Adem Büyük laget ledningen redan i den 6e minuten efter att ha tagit vara på ett misslyckad skott av Sanharib Malki och i den 29e minuten så ökade Adem på Kasimpasas ledning till 2-0 efter ett klassmål när han tog ner Elyasa Sümes passning på bröstet precis innanför straffområdet och avlossade ett skott på mål som gick in bakom Erciyesspors serbiske målvakt Bojan Jorgacevic.

I den andra halvleken med drygt en kvart kvar av matchen så fastställdes slutresultatet när Bojan Jorgacevic skulle rensa bort bollen men träffade Malki istället och bollen rullade i mål.

Kasimpasa ligger i och med segern upp på andra plats i tabellen, fyra poäng efter Fenerbahce inför fortsättningen av den 10e omgången med Erciyesspor som har förlorat fyra raka ligamatcher ligger näst sist i tabellen.