Roberto Carlos vill överraska Galatasaray

Den legendariske brasilianske vänsterbacken Roberto Carlos har fått en drömstart som tränare för Sivasspor. Laget ligger på tredje plats i tabellen, sex poäng bakom Fenerbahce, gör många mål, har vunnit fem av sina sex senaste ligamatcherna (en match har slutat oavgjord) med målskillnad 14-3 och lagets yttermittfältare Aatif Chahechouhe leder skytteligan med 9 mål på 11 matcher.

Nu vill laget fortsätta sin fina form genom att vinna på bortaplan mot Galatasaray på lördagskvällen. Carlos berättar inför matchen: ”Galatasaray är favoriter på sin hemmaplan men vi ska dit och spela fin fotboll. Vi åker dit för att överraska Galatasaray.”

Och fortsätter:Det som är viktigt just nu är att vi koncentrerar oss på hur vi är och inte hur Galatasaray är. Hur laget tränar och spelar på matcherna. Vi befinner oss i en mycket bra situation för tillfället och framtiden kommer att bli bättre.”