Sergen Yalcin tar över tränarjobbet i Gaziantepspor

Den förre storspelaren Sergen Yalcin, 41 år, som har spelat för Turkiets alla storklubbar (Besiktas, Fenerbahce, Galatasaray samt Trabzonspor) men som utmärkte sig mest under tiden i Besiktas där han bland annat gjorde båda målen när Besiktas besegrade Chelsea på bortaplan i Champions League säsongen 2002/2003, har kommit överens om ett 1,5 års kontrakt med Gaziantepspor angående tränarjobbet i klubben.

Det är första gången Sergen som under de senaste åren arbetat som expertkommentator i TV kommer att träna ett A-lag. Han har tidigare tränat Besiktas ungdomslag och enligt uppgifter i turkiska medier så har en av Gaziantepspors ledamöter Mustafa Kizil sagt att Sergens hjälptränare i klubben kommer att vara Tamer Tuna, Murat Sahin och Stefano Morreno.

Gaziantepspor ligger just nu under nedflyttningsstrecket med endast 8 poäng efter 11 spelade omgångar.