Träningslandskamp: Turkiet – Nordirland

Det turkiska landslaget spelar under fredagskvällen träningslandskamp mot Nordirland på hemmaplan i staden Adana, som är förbundskaptenen Fatih Terims födelsestad, på 5 Ocak stadion.

Det är femte gången genom historien- och första gången sedan februari 2004 då Turkiet mötte Danmark som landslaget återigen spelar en landskamp i staden Adana.

Landslagstruppen till landskamperna mot Nordirland samt Vitryssland som presenterades på söndagskvällen innehöll hela nio debutanter och ytterligare tre spelare som tidigare har blivit uppkallade till A-landslaget men som ännu inte har debuterat och Fatih Terims hälsning till dessa spelarna i turkiska medierna inför matcherna är tag er plats i landslaget och lämna inte den i från er!

Turkiet och Nordirland har tidigare mötts 11 gånger (10 tävlingsmatcher) som har slutat i 5 segrar för Nordirland, 4 segrar för Turkiet och 2 oavgjorda matcher med målskillnaden 12-11 i Nordirlands favör.

Turkiet – Nordirland
Träningslandskamp
Plats: Adana 5 Ocak stadion
Avspark: 20.00 (svensk tid)
Domare: Bas Nijhuis (Holland)
Kanal: Kanal D (Turkiet)
Preliminära startelvor

Turkiet Tolga Zengin, Gökhan Gönül, Semih Kaya, Ersan Gülüm, Caner Erkin, Mehmet Topal, Bilal Kisa, Gökhan Töre, Arda Turan, Umut Bulut och Burak Yilmaz

Nordirland