Träningslandskamp: Turkiet – Nordirland

Det turkiska landslaget spelar under fredagskvällen träningslandskamp mot Nordirland på hemmaplan i staden Adana, som är förbundskaptenen Fatih Terims födelsestad, på 5 Ocak stadion.

Det är femte gången genom historien- och första gången sedan februari 2004 då Turkiet mötte Danmark som landslaget återigen spelar en landskamp i staden Adana.

Landslagstruppen till landskamperna mot Nordirland samt Vitryssland som presenterades på söndagskvällen innehöll hela nio debutanter och ytterligare tre spelare som tidigare har blivit uppkallade till A-landslaget men som ännu inte har debuterat och Fatih Terims hälsning till dessa spelarna i turkiska medierna inför matcherna är tag er plats i landslaget och lämna inte den i från er!

Turkiet och Nordirland har tidigare mötts 11 gånger (10 tävlingsmatcher) som har slutat i 5 segrar för Nordirland, 4 segrar för Turkiet och 2 oavgjorda matcher med målskillnaden 12-11 i Nordirlands favör.

Turkiet – Nordirland
Träningslandskamp
Plats: Adana 5 Ocak stadion
Avspark: 20.00 (svensk tid)
Domare: Bas Nijhuis (Holland)
Kanal: Kanal D (Turkiet)
Preliminära startelvor

Turkiet Tolga Zengin, Gökhan Gönül, Semih Kaya, Ersan Gülüm, Caner Erkin, Mehmet Topal, Bilal Kisa, Gökhan Töre, Arda Turan, Umut Bulut och Burak Yilmaz

Nordirland

Share
Det här inlägget postades i Landslaget. Bokmärk permalänken.