Välgörenhetsmatch för Filippinerna

Gamla turkiska- och tyska fotbollsspelare spelade under söndagen en välgörenhetsmatch i Veltins-arena i Gelsenkirchen i Tyskland för människorna och framförallt barnen som drabbats av naturkatastrofen i Filippinerna förra veckan.

Christoph Daum och Ümit Kayihan coachade Turkiets lag som bestod av följande spelare: Bülent Korkmaz, Ayhan Akman, Yıldıray Baştürk, Ümit Davala, Ahmet Dursun, Ceyhun Eris, Tayfur Havutçu, Kerem İnan, Ümit Karan, Toprak Kurtoğlu, Tayfun Korkut, Tümer Metin, Alpay Özalan, Rüştü Reçber, Soner Tolungüç, İbrahim Üzülmez och Hakan Ünsal medan Felix Magath och Toni Schumacher coachade Tysklands lag som bestod av följande spelare: Rüdiger Abramczik, Mario Basler, Stefan Beinlich, Fredi Bobic, Thomas Brdaric, Guido Buchwald, Hans Jörg Fischer, Thomas Hassler, Horst Heldt, Jürgen Kohler, Oliver Kreutzer, Jens Lehmann, Martin Max, Oliver Neuville, Carsten Ramelow, Thomas Riedl, Karl-Heinz Riedle, Christian Schreier, Manfred Schwab, Andreas Thom, Olaf Thon, Herbert Waas, Christian Wörns och Dariusz Wosz.

Uppemot 20 000 åskådare fanns på läktarna och Turkiet vann matchen med 7-2 efter mål av Ahmet Dursun (4), Yildiray Bastürk (2) och Ümit Karan. Tysklands mål gjordes av Mario Basler och Christian Schreier.