VIDEO: Gaziantepspor vann igen efter tre raka förluster

Gaziantepspors nya tränare Sergen Yalcin fick bästa möjliga start på jobbet när han under söndagseftermiddagen ledde sitt lag till seger med 3-1 mot jumbolaget Elazigspor på hemmaplan och såg till Antep lyckades vinna igen i ligaspelet efter tre raka förluster.

Anfallaren Cenk Tosun gav Gaziantepspor ledningen redan i den 2a minuten när han nickade in sitt 4e ligamål för säsongen efter inlägg av Abdou Razak Traore men gästerna lyckades kvittera i den 31a minuten efter ett självmål av den litauiska mittbacken Marius Stankevicius vilket också blev halvtidsresultatet.

Men tack vare två mål av två inhoppare så lyckades Gaziantepspor till slut vinna matchen med 3-1. Yttermittfältaren Turgut Dogan Sahin som hoppade in i den 58e minuten satte dit 2-1 i den 64e minuten och anfallaren Muhammet Demir som har gjort ett av säsongens snyggaste mål fastställde slutresultatet i den 71a minuten genom ett straffmål.

Gaziantepspor som vann igen efter tre raka förluster fick närmare kontakt med lagen ovanför nedflyttningsstrecket medan Elazigspor som har förlorat åtta raka ligamatcher har sjunkit som en sten i tabellen under den negativa formen och ligger just nu sist i tabellen med 7 poäng.