VIDEO: Artem Milevskiy i trafikolycka

Gaziantepspors 28-årige ukrainske anfallare Artem Milevskiy hade i samband med landslagsuppehållet i turkiska ligan fått ett par dagars ledighet och när han tidigt under onsdagsförmiddagen återvände till Turkiet var han med om en trafikolycka som förstörde framsidan av hans bil medan han själv klarade sig undan några skador.

Det var runt klockan 06.30 svensk tid på onsdagsmorgonen när Milevskiy var på väg från flygplatsen till Gaziantepspors träningsanläggning som olyckan ägde rum och efteråt visade det sig att han hade en hel del alkohol i kroppen när olyckan ägde rum vilket har lett till att han per automatik har fått sitt körkort indragen i sex månader.

Artem Milevskiy som tidigare visat sig ha problem med alkoholen hemma i Ukraina när han spelade för Dinamo Kiev skrev på ett treårskontrakt med Gaziantepspor någon dag innan transferfönstret stängde i september och har gjort 1 mål på 5 ligamatcher den här säsongen.