VIDEO: Besiktas vann igen efter tre oavgjorda matcher

Efter tre oavgjorda matcher på raken så lyckades Besiktas återigen vinna en match i ligan efter att ha besegrat Kayserispor med 3-0 på bortaplan under lördagskvällen.

En av förra säsongens största positiva överraskningar i ligan, Olcay Sahan, inledde målskyttet i en misstänkt offsideposition i den 21a minuten vilket också blev halvtidsresultatet.

I den andra halvleken så försökte Kayserispor skapa ett tryck mot Besiktas’ mål på jakt efter ett kvitteringsmål som dock aldrig kom utan det var istället gästerna som kunde gå ifrån till 3-0 i slutet av matchen. Den brasilianske vänsterbacken Ramon Motta sköt ett skott som tog i stolpen, sen på Kayserisspors målvakt Gökhan Degirmencis rygg och in i mål och på tilläggstid atte den nigerianske anfallaren Michael Eneramo assisterad av Olcay in slutresultatet från nära håll.

Besiktas som inte har förlorat på de fem senaste ligamatcherna ligger på fjärde plats i tabellen inför fortsättningen av 11e omgången medan Kayserispor som inte har vunnit i ligan sedan premiären ligger sist med 6 poäng.