VIDEO: Fenerbahce utökade sin ledning i tabellen

Fenerbahce hade under söndagskvällen efter att både Kasimpasa och Sivasspor tappat poäng dagen innan chansen att utöka sin ledning i tabellen efter tolv spelade omgångar i bortamatchen mot Medical Park Antalyaspor och lyckades också med det efter att ha vunnit med 2-1.

Fenerbahce inledde matchen i högt tempo och tog ledningen redan i den 5e minuten genom den kamerunske anfallaren Pierre Webo som styrde in sitt 5e ligamål för säsongen efter ett inlägg av Gökhan Gönül. Efter ledningsmålet så tryckte Fenerbahce ytterligare på och skapade målchanser men Hakan Arikan i Antalyaspors mål storspelade. Istället kunde Lamine Diarra strax före halvtidsvilan ordna kvitteringen med sitt 6e ligamål för säsongen.

I den andra halvleken så fick bägge lagen chanser att avgöra matchen och avslutningen av densamma blev mycket dramatiskt. Först fick Diarra en gyllene chans att avgöra matchen men fick felträff helt fri mot målvakten Volkan Demirel och inom samma minut lyckades istället Fenerbahce hitta segermålet några sekunder före fulltid genom Moussa Sow som efter snyggt förarbete från inhopparen Emmanuel Emenike gjorde sitt 6e ligamål för säsongen.

Fenerbahce vann sin femte raka ligaseger och utökade sin ledning i tabellen upp till sex poäng till närmast jagande Kasimpasa medan Antalyaspor ligger på nedre halvan av tabellen efter fyra raka ligamatcher utan någon seger.