VIDEO: Fenerbahce vann efter dramatisk avslutning

Ligaettan Fenerbahce besegrade under lördagskvällen Bursaspor med 3-2 och förlängde sin obesegrade svit i ligaspelet till 9 matcher (8 segrar och 1 oavgjord) men segern satt väldigt långt inne.

Bursaspors yttermittfältare Ferhat Kiraz gav hemmalaget ledningen i den 20e minuten, assisterad av Murat Yildirim, ett mål som skulle visa sig vara första halvlekens enda.

När det återstod drygt 30 minuter kvar av matchen då Bursaspor fortfarande ledde matchen så valde Fenerbahces tränare Ersun Yanal att byta in den kamerunske anfallaren Pierre Webo och vid det dagsläget så hade Fenerbahce fyra anfallare på plan samtidigt och Webo hade knappt varit på planen i en minut när han nickade in kvitteringen på Caner Erkins hörna och drygt 20 minuter senare så skulle Emmanuel Emenike göra ett nickmål även den här gången efter en hörna av Caner vilket innebar att Fenerbahce gick upp i ledningen och även såg ut att gå mot tre poäng.

Men Bursaspor skulle komma igen och lyckades kvittera i den 91a minuten genom den argentinske mittfältaren Pablo Batalla assisterad av Ferhat Kiraz. Då trodde nog de flesta att matchen skulle sluta oavgjord men i den 94e minuten så fick Fenerbahces mittback Egemen Korkmaz bollen efter en tilltrasslad situation efter en frispark rakt utanför Bursaspors straffområde och sköt in segermålet för Fenerbahce.

Bursaspor som förlorade igen efter fyra obesegrade matcher (tre segrar på rad) ligger på en tionde plats i tabellen medan Fenerbahce toppar tabellen med fyra poäng ner till Kasimpasa.