VIDEO: Galatasaray förlorade mot FC Köpenhamn

Galatasaray hade under tisdagskvällen vid seger mot FC Köpenhamn på bortaplan kunnat skaffat sig en bra förutsättning inför de två avslutande matcherna i Champions Leagues gruppspel framförallt med tanke på att Juventus och Real Madrid spelade 2-2 men det blev inte så och Köpenhamn lyckades vinna matchen med 1-0 sedan det enda målet kommit redan i den 6e minuten när den norske anfallaren Daniel Braaten assisterad av Rurik Gislason klackade in bollen från nära håll.

Närmast ett kvitteringsmål kom Galatasaray i den 34e minuten men Felipe Melos nick efter hörna prickade stolpen.

Galatasaray ligger trots förlusten fortfarande på andra plats i tabellen efter Real Madrid och har fortfarande allting i sina egna händer när man möter Real på bortaplan och Juventus på hemmaplan i de två sista matcherna.

Tabell

  1. Real Madrid, 10 poäng
  2. Galatasaray, 4 poäng
  3. FC Köpenhamn, 4 poäng
  4. Juventus, 3 poäng

 Höjdpunkter

Endast målet