VIDEO: Kwame Karikari tvåmålsskytt- och utvisad när Balikesirspor vann

Efter två raka förluster så lyckades Balikesirspor som är nykomlingar i turkiska andradivisionen, PTT 1. Lig, återigen lyckas vinna när laget besegrade Adanaspor med 3-2 på bortaplan under måndagskvällen och en stor delaktighet i segern hade lånet från AIK, anfallaren Kwame Karikari, som bröt över en tvåmånaders måltorka och gjorde två mål i matchen, ledningsmålet och 3-1 målet.

Karikari som efter sina två mål nu har gjort 5 mål samt 2 assist på 12 ligamatcher åkte på ett rött kort i slutet av matchen och nu väntar en avstängning honom. Även Balikesirspors andra lån från AIK, Atakora Lalawele spelade i matchen och han noterades för en assist och har totalt 2 mål samt 7 assist på 12 ligamatcher.

Balikesirspor ligger på fjärde plats i tabellen efter 12 spelade omgångar.