Burak Yilmaz i målform

Burak Yilmaz som har vunnit skytteligan i Süper Lig de två senaste säsongerna med 33 mål säsongen 2011/12 samt 24 mål säsongen 2012/13 fick en bra start i målprotokollet under den pågående säsongen när han gjorde mål i de två första matcherna men därefter gick han mållös i sex raka ligamatcher (över två månader) innan han på nytt hittade målet mot Kayserispor på bortaplan.

Efter målet mot Kayserispor har han börjat göra mer mål på löpande band och har efter sina 2 mål på de 8 första ligamatcherna gjort 7 mål (inklusive målet mot Kayseri) på de 8 senaste ligamatcherna och står på sammanlagt 9 mål på 16 ligamatcher den här säsongen, endast ett mål från de två skytteligaledarna Aatif Chahechouhe och Hugo Almeida.

Burak som gjorde sitt 100e ligamål på sin 191a match i Süper Lig i matchen mot Sivasspor efter sina 2 mål mot Trabzonspor på söndagskvällen gjort nu gjort 104 mål på 195 matcher i högsta ligan.