Bursaspor vann igen på hemmaplan

Bursaspor hade inte vunnit på hemmaplan i ligan på över två månader, den 21a oktober mot Kayserispor i en match som slutade 2-0 fram till måndagen då laget återigen segrade på Atatürk stadion efter att ha besegrat nykomlingen Kayseri Erciyesspor med 3-1.

Lagets mål gjordes utav Ferhat Kiraz, Serdar Aziz samt Stanislav Sestak medan Erciyesspors tröstmål gjordes utav Senijad Ibricic på straffspark.

Däremellan så hade laget spelat tre matcher (2 oavgjorda och 1 förlust) utan att vinna på hemmaplan i ligaspelet.

Bursaspor som ligger på 9e plats i tabellen med 23 poäng efter 16 spelade omgångar befinner sig i bra form just nu och har inte förlorat på 7 raka tävlingsmatcher (5 matcher i ligan) medan Kayseri Erciyesspor som har åkt på fyra raka förluster i ligan ligger näst sist med fyra poäng upp till rätt sida om nedflyttningsstrecket.