Europa League: Lazio – Trabzonspor

Lazio och Trabzonspor som båda är klara för slutspel i Europa League gör under torsdagskvällen upp om förstaplatsen i Grupp J där det inför avspark är fördel Trabzonspor som toppar tabellen med 13 poäng, två poäng före Lazio.

Att komma etta i sin grupp i Europa League innebär inte bara att man möter någon tvåa från de andra grupperna. Det innebär också att man slipper möta någon av treorna från Champions Leagues gruppspel: Shakhtar Donetsk, Juventus, Porto, Benfica, Ajax, Basel, Viktoria Plzen och Napoli i den första slutspelsomgången (16-delsfinalen).

Lazio – Trabzonspor
Europa Leagues gruppspel, sjätte omgången
Plats: Olympiastadion (Rom)
Avspark: 21.05 (svensk tid)
Domare: Clement Turpin (Frankrike)
Kanal: NTV (Turkiet)

Preliminära startelvor

Lazio Berisha, Cavanda, Biava, Ciani, Radu, Candreva, Ledesma, Lulic, Ederson, Floccari, Anderson
Tränare Vladimir Petkovic

Trabzonspor Onur, Bosingwa, Bamba, Mustafa, Aykut D., Colman, Abdülkadir, Olcan, Adrian, Malouda, Henrique
Tränare Mustafa Akcay