Filip Holosko matchhjälte i comebacken

Besiktas landslagsmeriterade 29-årige yttermittfältaren/anfallaren Filip Holosko från Slovakien som är inne på sin åttonde säsong i klubben har inte fått mycket speltid under den pågående säsongen och hade fram till matchen mot Elazigspor på lördagskvällen endast fått hoppa in i tre ligamatcher men när Besiktas saknade flera ordinarie spelare så fick Holosko efter 216 dagar återigen chansen i lagets startelva, en chans som han tog vara på.

Holosko gjorde 2 mål samt assisterade till ett mål när Besiktas gick segrande ur matchen med 4-1. Det var Holoskos första mål i Besiktas sedan maj tidigare i år.

Filip Holosko som har spelat i Süper Lig sedan januari 2006 då han värvades till Manisaspor har gjort 65 mål samt 29 assist på 195 ligamatcher i Turkiet för Manisaspor, Besiktas och Istanbul B.B. (dit han var utlånad under den andra halvan av säsongen 2010/11).