Flera skrällar i turkiska cupen

Gaziantep B.B. från PTT 1. Lig och Cankirispor från Spor Toto 2. Lig var under den första dagen av turkiska cupens fjärde omgång nära att bjuda på skrällar mot Galatasaray respektive Medical Park Antalyaspor men båda lagen förlorade till slut efter straffsparkar samt förlängning.

Men under fjärde omgångens andra dag i turkiska cupen (på onsdagen) så bjöds det på flera skrällar.

Jumbolaget i PTT 1. Lig, Fethiyespor stod för utan tvekan den största skrällen när laget besegrade Fenerbahce på bortaplan men ytterligare tre lag från den högsta divisionen, Süper Lig, fick se besegrade av lag från lägre divisioner: Trabzonspor förlorade mot PTT 1. Lig-laget Balikesirspor, Gaziantepspor åkte ut på bortaplan mot Spor Toto 2. Lig-laget Inegölspor med 2-3 medan Genclerbirligi förlorade på hemmaplan mot Spor Toto 2. Lig-laget Nazili Belediyespor med 0-1.

Dessutom så föll Istanbul B.B., förra säsongen i högsta ligan och idag i toppen av andra divisionen, mot Tokatspor från Spor Toto 2. Lig med 0-1.

Under torsdagen avslutas den fjärde omgången av turkiska cupen med fem matcher som kan bjuda på ytterligare skrällar få fem lag från Süper Lig ställs mot motstånd från lägre division.