Galatasaray – Juventus spelas klart på onsdag! *UPPDATERAD #3*

UEFA meddelade sent på tisdagskvällen på sin officiella hemsida om att resterande tiden av den avbrutna matchen mellan Galatasaray och Juventus i Champions Leagues sista gruppspelsmatch på tisdagskvällen kommer att spelas klart på onsdagseftermiddagen.

Matchen kommer att återupptas från den tid då den avbröts, 32a minuten och tid för avspark är klockan 14.00 svensk tid.

UPPDATERING:
Den turkiska sportkanalen Lig TV skriver på sin hemsida om att det snöar just nu i Istanbul på onsdagsförmiddagen och att domaren Pedro Proenca tillsammans med delegater från UEFA kommer att granska Türk Telekom arenan klockan 10.00 svensk tid för att sedan ta ett slutgiltigt beslut om matchen ska spelas på onsdagseftermiddagen eller inte.

Enligt meteorlogerna så kommer det att fortsätta snöa i Istanbul under hela onsdagen men att det kommer att vara mindre snöande på eftermiddagen.

UPPDATERING #2:
Den portugisiska domaren Proenca gick tillsammans UEFA’s delegater igenom planens skick på onsdagsförmiddagen och kommer efter samtal med alla inblandade parter ta ett slutgiltigt beslut klockan 12.00 svensk tid.

UPPDATERING #3:
NTV Spor rapporterade strax efter klockan 12.00 svensk tid om att UEFA tillsammans med Galatasaray och Juventus har tagit beslutet att matchen ska genomföras. Avspark blir klockan 14.00 svensk tid och matchen kommer att fortsätta från den 32a minuten.