Karabükspor vann ”snömatchen”

Snön vräkte ner över staden Karabük på söndagseftermiddagen när hemmalaget Kardemir Karabükspor besegrade Kayserispor i den 14e omgången sedan den nigerianske anfallaren Joseph Akpala gjort matchens enda mål på tilläggstid av den första halvleken.

Det var Akpalas andra matchvinnande mål på de tre senaste ligamatcherna då han även gjorde det enda målet när Karabükspor besegrade Akhisar Belediyespor på bortaplan i den 12e omgången. Akpala som värvades in från Werder Bremen innan transferfönstret stängde i september har gjort 3 mål på 8 ligamatcher den här säsongen och sammanlagt 5 mål på 10 tävlingsmatcher inklusive turkiska cupen.

Karabükspor befinner sig i mycket bra form för tillfället och laget har inte förlorat på de åtta senaste tävlingsmatcherna (två cupmatcher). I ligaspelet har man inte förlorat på de sex senaste matcherna (3 segrar och 3 oavgjorda) och ligger just nu på en 8e plats med 20 poäng.