Kolarovs agent om Galatasaray: ”Varför inte?”

Galatasaray har sedan tidigare varit ute efter Manchester Citys 28-årige serbiske vänsterback Alexandar Kolarov och enligt hans agent Nikola Kolarov som även är hans bror så är klubben fortfarande intresserade av att knyta till sig den serbiske landslagsspelaren.

Nikola Kolarov ska ha sagt följande till den turkiska sportkanalen NTV Spor: ”Vi har kontrakt med Manchester City i ytterligare 1,5 år och kommer inom de närmaste månaderna att sätta oss ner vid förhandlingsbordet för att diskutera en eventuell förlängning. Vår målsättning är att stanna kvar i England men om vi inte kommer överens så kan det bli Galatasaray. Varför inte?

Nikola berättade även om att klubbar från Italien har visat intresse för hans bror där Inter nämns som det hetaste alternativet.

Manchester City, då Galatasarays tränare Roberto Mancini var tränare i laget, betalade 22,7 miljoner Euro under sommaren 2010 för att köpa loss Kolarov från Lazio och har under den pågående säsongen spelat 11 tävlingsmatcher för den engelska klubben.