Konyaspors tränare avgick efter förlust

Nykomlingen Torku Konyaspors tränare Ugur Tütüneker meddelade efter förlusten under fredagskvällen mot Kardemir Karabükspor med 2-3 på hemmaplan i den 15e omgången om att han omgående lämnar tränarjobbet i klubben och att han inte tänker återvända.

Ugur Tütüneker som har tränat åtta olika klubbar genom karriären tog över tränarjobbet i Konyaspor i slutet av november 2012 och förde under sin första säsong upp klubben till högsta ligan men väljer att lämna uppdraget efter 15 omgångar trots en okej start på säsong.

Konyaspor ligger inför fortsättningen av den 15e omgången på en 13e plats i tabellen med 16 poäng (5 segrar, 1 oavgjord och 9 förluster) med målskillnaden 18-25.

Ugur Tütüneker blir den sjätte tränaren som lämnar sitt jobb i Süper Lig under säsongen 2013/14.