Martin Mutumba till Caykur Rizespor?

Flera svenska medier har under de senaste dagarna rapporterat om att den 28-årige yttermittfältaren Martin Mutumba, vars kontrakt med AIK har gått ut och klubben själva bekräftat att det inte blir en förlängning, har kommit överens om ett kontrakt med nykomlingen Caykur Rizespor i Süper Lig och att flytten kommer att äga rum i januari när transferfönstret öppnas.

Mutumba har tidigare under sin karriär flera gånger ryktats vara på väg till turkiska ligan men det har aldrig blivit av men den här gången skrivs det att övergången kommer att vara ett faktum och att Mutumba tillsammans med sin agentfirma redan ska ha skakat hand med Rizespors ledning om en flytt.

Martin Mutumba gjorde 2 mål samt 11 målgivande passningar på 29 matcher i Allsvenskan för AIK under den gångna säsongen och har sammanlagt gjort 10 mål samt 29 assist på 130 matcher i Allsvenskan för klubben.