Nordin Amrabat på väg bort från Galatasaray

Efter succén i Kayserispor där Nordin Amrabat gjorde 6 mål samt 14 assist på 38 ligamatcher över 1,5 säsonger så köpte Galatasaray upp honom inför säsongen 2012/13 för 8 miljoner Euro men där har det inte gått lika bra och nu är han på väg att lämna klubben redan efter 1,5 säsonger.

Amrabat har fått en hel del speltid i Champions League samt turkiska cupen den här säsongen men har inte spelat i ligan sedan i början av oktober där han har fått stå utanför matchtruppen pga den utländska spelarkvoten och några matcher i framtiden lär det inte heller bli då han inte verkar ingå i tränaren Roberto Mancinis framtidsplaner.

Nordin Amrabats agent Barry Thomas pratade nyligen med Ajax Showtime där han berättade att ett par klubbar från både Holland och Belgien har visat intresse för hans spelare men att ingen av klubbarna har än så länge varit i kontakt med Galatasaray.