Semih Sentürk till Antalyaspor

Den 30-årige turkiske anfallaren Semih Sentürk som inte har fått någon speltid i Fenerbahce den här säsongen men som tidigare under karriären gjort 56 mål på 205 matcher i Süper Lig för klubben har kommit överens om ett 1,5 årskontrakt med Medical Park Antalyaspor.

Antalyaspors president Gültekin Gencer laddade under söndagskvällen upp en bild på sitt Twitter-konto där han skakar hand med Semih och kort därefter skrevs det i turkiska medier om att Semih som skulle ha tjänat 1,5 miljoner Euro under sitt sista år på kontraktet med Fenerbahce köpts ut från sitt kontrakt med klubben för 700 000 Euro.

Förutom Semih Sentürk så uppges Antalyaspor även ha gjort klart med den 25-årige holländske mittfältaren Ismail Aissati med marockanska rötter, som i början av säsongsstarten såldes från just Antalyaspor till Terek Grozny i ryska ligan för 3,3 miljoner Euro.

Enligt uppgifterna så ansluter Aissati, som gjorde 3 mål samt 9 assist på 31 ligamatcher under förra säsongen, på lån till Antalyaspor under resten av säsongen.