Sergen Yalcins facit med Gaziantespor i ligaspelet = tre raka segrar

Den gamle storspelaren Sergen Yalcin har fått bästa möjliga start som tränare för Gaziantepspor vilket är hans första jobb som A-lagstränare. Åtminstone i ligaspelet där han fortfarande inte vet hur det känns att tappa poäng.

Efter två raka segrar i ligaspelet sedan Sergen tog över tränarjobbet i Antep efter Bülent Uygun så blev det respass i turkiska cupens fjärde omgång mot Spor Toto 2. Lig-laget Inegölspor efter ett mål på tilläggstid men på söndagskvällen så var Gaziantepspor återigen på vinnarspåret när Trabzonspor besegrade i den 14e omgången med 3-2 på hemmaplan.

När Sergen Yalcin tog över tränarjobbet i Gaziantepspor så låg klubben under nedflyttningsstrecket med 8 poäng men har efter tre raka segrar samlat ihop 17 poäng och klättrat upp på 12e plats i tabellen med 5 poäng ner till nedflyttningsstrecket.