Spor Toto Süper Lig: Tabellen efter 17 omgångar: Fenerbahce vintermästare

Tabellen efter 17 spelade omgångar.

Fenerbahce avslutade den första halvan av säsongen som vintermästare före närmast jagande Galatasaray som ligger 8 poäng efter. Därefter följer Kasimpasa som är 10 poäng och Besiktas samt Sivasspor som är 12 poäng efter.

1an kvalificerat sig direkt till Champions Leagues gruppspel, 2an går till den tredje kvalomgången till Champions Leagues gruppspel, 3an går till Europa Leagues andra kvalomgång och 4an går till Europa Leagues tredje kvalomgång medan cupmästaren går till Europa Leagues sista kvalomgång.

Med tanke på att Fenerbahce är avstängda från spel i Europa även nästa säsong så kan klubben inte kvalificera sig för spel i någon av UEFA’s turneringar utan deras plats går till nästa lag i tabellen istället. T.ex. om Fenerbahce slutar 1a och Kasimpasa slutar 2a så går Turkiets direktplats till Champions Leagues gruppspel till Kasimpasa och inte Fenerbahce osv.

tabell 17