VIDEO: Äkta hattrick i PTT 1. Lig

Ett äkta hattrick i slutet av matchen av Manisaspors 24-årige serbiske anfallare Slavko Perovic avgjorde toppmötet i andradivisionen, PTT 1. Lig, mellan Manisaspor och Balikesirspor på lördagseftermiddagen.

Perovic sköt in 1-0 i den 77e minuten efter att ha tagit sig in i straffområdet, satte 2-0 på straffspark i den 86e minuten och stötte in 3-0 från nära håll i den 90e minuten.

Manisaspor som inte har förlorat på 10 raka ligamatcher (7 segrar och 3 oavgjorda) ligger på 5e plats i tabellen på samma poäng som fyran Balikesirspor och båda lagen har endast 2 poäng upp till Orduspor som toppar tabellen. Mellan dessa lagen ligger Ankaraspor och Istanbul B.B. med 32 poäng vardera.

Slavko Perovic som toppar skytteligan i PTT 1. Lig med 12 mål på 16 matcher har gjort 8 mål på de 8 senaste ligamatcherna.