VIDEO: Alex och Deivid gav Coritiba hopp

Coritiba inledde den brasilianska ligan, Serie A, på ett mycket bra sätt och låg länge uppe i toppen av tabellen men har med tiden sakta men säkert dalat i tabellen och är med en omgång kvar inblandad i nedflyttningskampen på största allvar.

Under söndagskvällen fick klubben dock lite arbetsro när man besegrade Botafogo med 2-1 på hemmaplan där två f.d. Fenerbahce-spelare hade en stor del i segern. Deivid de Souza nickade in sitt 5e ligamål efter en frispark slagen av Alex de Souza i 39e minuten och Alex själv satte dit 2-0 med sitt 12e ligamål för säsongen i den 68e minuten vilket bäddade för segern.

Coritiba ligger med en omgång kvar precis ovanför nedflyttningsstrecket och möter Sao Paulo som inte har något att spela för på bortaplan i den sista omgången.

Två lag är redan klara för nedflyttning i brasilianska ligan medan sex lag görupp om att undvika de två sista nedflyttningsplatserna i den sista omgången.