VIDEO: Balikesirspor slog ut Trabzonspor i turkiska cupen

En av nykomlingarna i turkiska andradivisionen, PTT 1. Lig, Balikesirspor som har gjort stor succé under hösten och ligger på fjärde plats i tabellen efter 14 spelade omgångar (några lag har spelat 15 matcher) tog under onsdagseftermiddagen en ny skalp när laget slog ut Trabzonspor i turkiska cupens fjärde omgång efter att ha vunnit med 3-1 på hemmaplan där alla målen kom i den första halvleken.

Lånet från AIK, Kwame Karikari, som har gjort 6 mål på 13 ligamatcher hade en stor del i segern när han först nickade in ledningsmålet i den 5e minuten för att sedan bli fälld inne i straffområdet av Zeki Yavru varpå lagets skyttekung Muhammet Reis (8 mål på 14 ligamatcher) gjorde 2-0 från straffpunkten några minuter senare.

Trabzonspors österrikiske anfallare Marc Janko reducerade i den 19e minuten men närmare än så kom inte Trabzonspor utan Hasan Hatipoglu nickade in 3-1 i den 34e minuten och fastställde slutresultatet.