VIDEO: Besiktas körde över Elazigspor

 

Jumbolaget Elazigspor med 10 förluster på de 11 senaste ligamatcherna stod emot i en halvlek när laget gästade Besiktas på lördagskvällen men hade därefter ingenting att säga ifrån i den andra halvleken när ett reservbetonat Besiktas med många skador- och avstängningar spelade ut och vann till slut med 4-1.

Besiktas’ tjeckiske lagkapten, den 30-årige mittbacken Tomas Sivok, som är inne på sin sjätte säsong i klubben nickade in 1-0 i den 22a minuten efter en hörna men Elazigspor lyckades kvittera i den 29e genom Deniz Yilmaz som gjorde sitt 5e ligamål för säsongen vilket också blev halvtidsresultatet men i den andra halvleken så gav Besiktas-spelarna Elazig ingen chans och vann till slut med 4-1.

Besiktas visade trots saknaden av många ordinarie spelare mycket kampvilja och en stor del bakom segern hade den 29-årige slovakiske yttermittfältaren/anfallaren Filip Holosko som gjorde 2-1 direkt i början av den andra halvleken, spelade fram Olcay Sahan till 3-1 i den 70e minuten och gjorde sitt andra mål i matchen när han spikade slutresultatet i den 81a minuten.

Besiktas som återigen vann efter fyra raka tävlingsmatcher utan seger klättrade upp på en tredje plats i tabellen, 9 poäng bakom ledande Fenerbahce medan Elazigspor som åkte på sin 11e förlust på de 12 senaste ligamatcherna ligger fortsatt sist i tabellen med 10 poäng.