VIDEO: Delad pott mellan Kasimpasa och Galatasaray

Både Kasimpasa och Galatasaray hade under söndagskvällen chansen att plocka in poäng på sina toppkonkurrenter i tabellen, Fenerbahce och Besiktas sedan dessa spelat oavgjord mot varandra dagen innan men poängskillnaden mellan klubbarna blev densamma efter- som inför omgången sedan miniderbyt Recep Tayyip Erdogan stadion slutat 1-1.

Kasimpasa, med Andreas Isaksson i målet, tog ledningen i den 11e minuten genom Sanharib Malki assisterad av Ezequiel Oscar Scarione vilket också blev första halvlekens enda mål. I början av den andra halvleken så hade Scarione som har gjort 8 ligamål den här säsongen chansen att öka på Kasimpasas ledning till 2-0 i en mycket bra möjlighet men hans avslutning gick utanför målramen.

Istället kunde Galatasaray några minuter senare kvittera sedan Didier Drogba hittat Burak Yilmaz, som gjorde sitt 6e ligamål för säsongen, från nära håll. Efter kvitteringsmålet så hade båda lagen bud på flera mål men lyckades inte utnyttja dessa och delade på poängen.

Kasimpasa som ligger på andra plats i tabellen, sex poäng bakom ledande Fenerbahce, har inte förlorat på sju raka ligamatcher medan Galatasaray som endast har vunnit en match på de fem senaste tävlingsmatcherna men som har förlorat bara en match på de sex senaste ligamatcherna ligger fjärde plats i tabellen, nio poäng bakom Fenerbahce.