VIDEO: Fenerbahce krossade Kayserispor i den andra halvleken

Efter en mållös första halvlek så gjordes det hela 6 mål i den andra halvleken, alla målen inom loppet av 24 minuter när Fenerbahce under söndagskvällen krossade Kayserispor på hemmaplan med 5-1.

Den brasilianske mittfältaren Cristian Baroni inledde målskyttet på straffspark i den 52a minuten och Kayserispors brasilianske anfallare Bobo kvitterade i den 59e minuten innan Moussa Sow  assisterad av Dirk Kuyt på nytt gav Fenerbahce ledningen bara två minuter senare med sitt 9e ligamål för säsongen med ett snyggt volleyskott innanför straffområdet.

Därefter öste Fenerbahce på framåt och gjorde ytterligare tre mål. Mehmet Topal ökade på ledningen till 3-1 i den 63e minuten efter hörna slagen av Cristian Baroni, Emmanuel Emenike gjorde 4-1, hans 8e ligamål för säsongen, i den 70e minuten med ett hårt skott inne i straffområdet innan Caner Erkin fastställde slutresultatet med ett skott utanför straffområdet i den 76e minuten.

Fenerbahce som blev ”vintermästare” redan efter den 15e omgången utökade i och med segern på nytt sin ledning i tabellen till 8 poäng före den nya tvåan efter 17 spelade omgångar, Galatasaray medan Kayserispor som inte har vunnit på fem raka ligamatcher (tre oavgjorda och två förluster) ligger näst sist i tabellen med 12 poäng.