VIDEO: Fenerbahce utklassade Akhisar Belediyespor

Fenerbahce tog under fredagskvällen emot Akhisar Belediyespor på hemmaplan inför kvinnor samt barn upp till 12 år och lyckades efter en svårspelad första halvlek vinna till slut med klara 4-0.

Matchens kritiska punkt skulle komma i den 24e minuten när Akhisars mittback Ibrahima Sonko blev utvisad efter två gula kort samtidigt som domaren pekade på straffpunkten.

Dirk Kuyt steg fram men målvakten Evren Özyigit lyckades rädda men Fenerbahce skulle ändå ta ledningen innan halvleken var över när Emmanuel Emenike med sitt 6e ligamål för säsongen gjorde mål i den 43e minuten. Och i den andra halvleken hängde inte Akhisar Belediyespor alls med när Fenerbahce satte full fart framåt. Moussa Sow gjorde 2-0, hans 8e ligamål för säsongen, assisterad av Emenike i den 53e minuten, inhopparen Pierre Webo gjorde 3-0, hans 7e ligamål för säsongen, assisterad av Sow i den 57e minuten och drygt tio minuter senare så nickade Bruno Alves in slutresultatet, hans 2a ligamål för säsongen efter en hörna av Cristian Baroni.

Fenerbahce spelade sin 14e raka ligamatch utan förlust (12 segrar och 2 oavgjorda) och drygade ut ledningen i tabellen till 11 poäng ner till Kasimpasa medan Akhisar Belediyespor som ligger på en 10e plats i tabellen har bara en seger på de åtta senaste ligamatcherna.