VIDEO: Genclerbirligi besegrade Besiktas

Genclerbirligi avslutade den första halvan av säsongen genom att besegra Besiktas på hemmaplan med 1-0 på fredagskvällen sedan den bosniske spelaren- och klubbens dyraste värvning genom tiderna, Ermin Zec, gjort matchens enda mål i den 21a minuten efter ett snyggt skott inne i straffområdet.

Efter ledningsmålet så var det Besiktas som styrde spelet men laget hade svårt att komma till målchanser. Istället var det ”Gencler” som var närmare att utöka ledningen och närmast var den rumänske landslagsspelaren Bogdan Stancu som lyckades att skjuta bollen ovanför ribban när målet var helt öppet från drygt en meters håll.

Besiktas gjorde ett mål i den 57e minuten genom Olcay Sahan i samband med en frispark men målet godkändes aldrig då domaren Özgür Yankaya aldrig hade blåst i pipan.

Genclerbirligi vann sin andra raka seger och spelade sin fjärde ligamatch i rad utan någon förlust medan Besiktas endast har vunnit en av sina fem senaste ligamatcherna. ”Gencler” avslutar den första halvan av säsongen med 21 poäng och Besiktas avslutar den med 29 poäng.