VIDEO: Kasimpasa vann toppmatchen mot Besiktas

Besiktas fick en drömstart i toppmatchen, Istanbulderbyt, mot Kasimpasa på bortaplan på söndagskvällen när den portugisiske anfallaren Hugo Almeida, assisterad av Olcay Sahan, gav laget ledningen redan i den 3e minuten med sitt 10e ligamål för säsongen men hemmalaget lyckades efter två mål i den andra halvleken vända matchen och få med sig alla tre poängen i jakten på Fenerbahce i tabelltoppen.

Halil Colak kvitterade i den 47e minuten efter ett snyggt anfall och Kasimpasa hade efter kvitteringsmålet bud på fler mål men Tolga Zengin i Besiktas-målet stod för ett par fina räddningar men han kunde inte göra något när den argentinske mittfältaren Ezequiel Oscar Scarione gjorde det matchvinnande målet, sitt 9e ligamål för säsongen i den 71a minuten.

Mot slutet av matchen sprang en person in på planen och attackerade Besiktas’ portugisiske mittfältare Manuel Fernandes vilket ledde till både Ramon Motta och Almeida i Besiktas åkte på ett rött kort vardera för att ha sparkat/stämplat personen.

Kasimpasa vann igen efter tre raka 1-1 matcher och spelade sin 9e raka ligamatch utan någon förlust (6 segrar och 3 oavgjorda). Laget ligger på andraplats i tabellen, 8 poäng bakom Fenerbahce medan Besiktas som förlorade igen efter åtta raka ligamatcher (3 segrar och 5 oavgjorda) ligger på fjärde plats, 12 poäng bakom.