VIDEO: Kwame Karikari tvåmålsskytt när Balikesirspor vann i dimman

Efter två raka förluster mot Manisaspor med 0-3 och mot Galatasaray i turkiska cupen med 0-4 så tog Balikesirspor sig samman under söndagseftermiddagen och vann nykomlingsmötet, som präglades av stark dimma i början av matchen, mot Kahramanmarasspor med 3-1 på hemmaplan.

Och en stor delaktighet i segern hade lånet från AIK, den 21-årige anfallaren från Ghana, Kwame Karikari som gjorde två av målen varav hans andra mål i matchen var assisterad av Balikesirspors andra lån från AIK inför den här säsongen, den 23-årige mittfältaren Lalawele Atakora från Togo.

Balikesirspor klättrade upp på en tredje plats (kvalplats till Süper Lig) i tabellen efter 17 spelade omgångar (Denizlispor har spelat 16 matcher) och Kwame Karikari har gjort 9 mål på 16 matcher så här långt in på säsongen.