VIDEO: Ryan Donks hjärnsläpp – något av det mest märkligaste som har inträffat på en fotbollsplan

När matchklockan tickade mot 30 minuter i Istanbul-derbyt mellan Kasimpasa och Besiktas på Recep Tayyip Erdogan stadion på söndagskvällen så hände något av det mest märkligaste som har inträffat på en fotbollsplan någonsin.

Kasimpasas holländske mittback Ryan Donk som bortsett från den här händelsen har gjort bra ifrån sig under sin debutsäsong i Süper Lig, får syn på en boll som kommer in på planen men istället för att sparka ut bollen omgående som spelare brukar göra när det finns två bollar på planen samtidigt så väljer han att ta upp bollen med händerna och det som händer sen är något av det mest märkligaste som har inträffat på en fotbollsplan.

Besiktas befinner sig mitt i ett anfall och när bollen hamnar hos Hugo Almeida som befinner sig i straffområdet så väljer Donk att kasta bollen på den andra bollen varpå domaren blåser av och delar ut ett gult kort till holländaren.