Spelarförändring i Eskisehirspor: Alfred N’Diaye ut – Kamil Ahmet Cörekci in

Eskisehirspor har via sia officiella hemsida meddelat att klubben går skilda vägar med den 23-årige mittfältaren Alfred N’Diaye pga familjeskäl. N’Diaye som är landslagsspelare för Senegal hämtades på lån från Sunderland inför säsongen dit han nu återvänder.

Samtidigt har Eskisehirspor gjort klart med den 21-årige högerbacken Kamil Ahmet Cörekci som har skrivit på ett 3,5 årskontrakt. Kamil Ahmet som kommer närmast från Kayserispor var under den första halvan av säsongen utlånad till Adana Demirspor i den andra divisionen, PTT 1. Lig, där han spelade 15 matcher. Han är född- och uppvuxen i London, England där han har fått sin fotbollsutbildning i Fulham samt Millwall och han flyttade till Turkiet inför säsongen 2010/11 för spel i Süper Lig med Bucaspor då det blev 18 matcher. Därefter spelade han en halv säsong i andra divisionen med Buca innan han skrev på för Kayserispor som han har tillhört de två senaste åren.