Eyong Enoh klar för Antalyaspor

Medical Park Antalyaspors president Gültekin Gencer var nyligen i Holland där han gjorde klart med den 27-årige defensive mittfältaren Eyong Enoh som har spelat 33 A-landskamper för Kameruns landslag och som var med och förde landet till VM i Brasilien till sommaren efter att ha slagit ut Tunisien i playoff-omgången.

Antalyaspor har kommit överens om ett 2,5 årskontrakt med option på ytterligare 1 år med Enoh som efter att ha lämnat Kamerun som 18-åring spelade i nordcypriotiska fotbollsligan i två säsonger för Magusa Türk Gücü och Türk Ocagi Limasol.

Efter tiden i Norra Cypern så hamnade Enoh i Sydafrika och klubben Ajax Cape Town FC där han efter två säsonger flyttade till Holland och Ajax.

Efter fyra säsonger med mycket speltid i Ajax så lånades han ut till Fulham under säsongen 2012-13 där det blev 9 matcher i Premier League innan han återvände till Ajax där han under den pågående säsongen har spenderat tiden i klubbens andra lag, Jong Ajax, som spelar i den holländska andradivisionen.

Nu ska han fortsätta karriären i Süper Lig och Antalyaspor.