Förbundets besvärsnämnd om Kasimpasa – Besiktas: Matchen ska spelas om!

Det turkiska fotbollsförbundets disciplinnämnd (PFDK) tog beslutet för ett par veckor sedan efter Besiktas’ överklagan om att ligamatchen mellan Kasimpasa och Besiktas i den 15e omgången då Kasimpasas holländske mittback Ryan Donk använde en annan boll för att stoppa Besiktas’ anfall skulle spelas om pga regelbrott av domaren Baris Simsek när situationen uppstod och under tisdagen fastställde förbundets besvärsnämnd (Tahkim kurulu) sedan bägge klubbarna överklagat disciplinnämndens beslut om att matchen ska spelas om.

Kasimpasa som vann matchen med 2-1 ville att resultatet skulle gälla och Besiktas ville att de skulle tilldelas segern med 3-0.

Datum och tid meddelas senare av det turkiska fotbollsförbundet. Under den första matchen så sprang även en person in på planen och attackerade Besiktas’ mittfältare Manuel Fernandes.