Kasimpasa – Besiktas spelas om

Det turkiska fotbollsförbundet (TFF) tog efter ett fem timmar långt möte under söndagen beslutet om att matchen mellan Kasimpasa och Besiktas i den 15e omgången då Kasimpasa gick segrande ur matchen med 2-1 ska spelas om.

Det var då Kasimpasas holländske mittback Ryan Donk tog upp en annan boll under matchens gång och kastade den på huvudbollen när Besiktas’ anfallare Hugo Almeida befann sig inne i straffområdet. Dessutom sprang en person in på planen i slutet av matchen och attackerade Besiktas’ mittfältare Manuel Fernandes vilket ledde till att både Almeida och Ramon Motta fick rött kort vardera.

Besiktas ansåg att domaren Baris Simsek då begick ett regelbrott i samband med beslutet han tog och lämnade ett par dagar efter matchen in en protest.

Besiktas’ ledning är glada med beslutet även om de tyckte att deras lag skulle tilldelas segern med 3-0 medan Kasimpasas ledning förbereder en överklagan.