Koray Günter: ”Jag har kommit till Turkiets största klubb”

Galatasarays senaste nyförvärv, den 19-årige mittbacken Koray Günter som kommer närmast från Borussia Dortmund där han tidigare under säsongen fick debutera i A-laget genom att hoppa in i slutet av en ligamatch mot Borussia Mönchengladbach i början av oktober gjorde ett uttalande om övergången till Galatasaray: ”Jag är glad över att ha kommit till Turkiets största klubb. Jag har följt den turkiska ligan från nära håll i Tyskland och just nu är det tio poäng upp till Fenerbahce men säsongen är inte över ännu och vi kan ta igen avståndet. Det finns duktiga spelare i Galatasaray som Didier Drogba, Wesley Sneijder och Hamit Altintop.

Koray berättade att han vill komma in i laget så fort som möjligt för att hjälpa till och göra en skillnad men för att göra det måste han arbeta mycket hårt.