Mattias Mete och Nahir Oyal till Sanliurfaspor

Sanliurfaspor, som ligger på en åttonde plats i andra divisionen, PTT 1. Lig, efter halva säsongen, 7 poäng från en kvalplats till Süper Lig och 11 poäng från en direktplats till Süper Lig, har i dagarna gjort klart med två spelare från Sverige.

I tisdags gjorde man klart med den 26-årige anfallaren Mattias Mete som gjorde 3 mål på 23 matcher i Allsvenskan för Åtvidaberg och Syrianska FC under förra året och under onsdagen blev det klart med den 23-årige mittfältaren Nahir Oyal som spelade 12 matcher för Djurgårdens IF och Syrianska FC i Allsvenskan under den gångna säsongen.

Båda spelarna som tillsammans med Sanliurfaspor befinner sig på träningsläger i Antalya har enligt klubbens officiella hemsida skrivit på ett 1,5 årskontrakt vardera och kommer att enligt rapporterna spela med turkiskt medborgarskap och därmed räknas som inhemska spelare.