Mattias Mete och Nahir Oyal till Sanliurfaspor

Sanliurfaspor, som ligger på en åttonde plats i andra divisionen, PTT 1. Lig, efter halva säsongen, 7 poäng från en kvalplats till Süper Lig och 11 poäng från en direktplats till Süper Lig, har i dagarna gjort klart med två spelare från Sverige.

I tisdags gjorde man klart med den 26-årige anfallaren Mattias Mete som gjorde 3 mål på 23 matcher i Allsvenskan för Åtvidaberg och Syrianska FC under förra året och under onsdagen blev det klart med den 23-årige mittfältaren Nahir Oyal som spelade 12 matcher för Djurgårdens IF och Syrianska FC i Allsvenskan under den gångna säsongen.

Båda spelarna som tillsammans med Sanliurfaspor befinner sig på träningsläger i Antalya har enligt klubbens officiella hemsida skrivit på ett 1,5 årskontrakt vardera och kommer att enligt rapporterna spela med turkiskt medborgarskap och därmed räknas som inhemska spelare.

Share
Det här inlägget postades i Sanliurfaspor, Silly Season och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.