Nordin Amrabat på lån till Malaga och Albert Riera lämnar Galatasaray *UPPDATERAD*

Under torsdagen kom det fram uppgifter i turkiska medierna om att Galatasarays 26-åriga yttermittfältare Nordin Amrabat är på väg att lånas ut till Malaga i Spanien och efter låneperioden så har Malaga köpoption på honom. Den spanska klubben kommer inte att få betala någon lånesumma men kommer att betala Amrabats lån.

Dessutom har Galatasaray och Albert Riera kommit överens om att bryta spanjorens kontrakt, som skulle ha gått ut efter säsongen mot en kostnad på 750 000 Dollar.

Galatasaray har inte gjort något officiellt meddelande angående uppgifterna men förväntas göra det inom kort.

Att Amrabat och Riera lämnar klubben innebär att två platser i den utländska spelarkvoten öppnas upp vilket innebär att Izet Hajrovic och Alex Telles kan få sina spelarlicenser av det turkiska fotbollsförbundet (TFF).

UPPDATERING:
Galatasaray meddelade under onsdagen börsen (KAP) i Istanbul om Amrabat lånas ut till Malaga under resten av säsongen för en kostnad på 300 000 Euro. Hans lön för resten av säsongen kommer att betalas av Galatasaray. Dessutom meddelade klubben om att kontraktet med Riera har brutits och att han förutom den lön som återstod av hans kontraktstid inte kommer att få ytterligare betalningar.